Házi szennyvíztisztító VH-L

VH-L bio szennyvíztisztító telep

Tegyen a családjáért, tegyen a világért!

Ön is megtapasztalta már azt az érzést, hogy mennyire szörnyű dolog minden hónap végén azt várni, hogy mennyi lesz vajon a vízszámla vagy bármelyik másik közműszámla összege? Vajon a rezsiköltségek kifizetése után mennyi pénze marad a családja ellátására?

Vajon éppen mit kell megtagadnia gyermekétől ebben a hónapban? Vajon éppen jut-e pénz minőségi étkezésre, ruhákra, esetleg némi szórakozásra?

Mi a BioClean-nél azért dolgozunk, hogy önnek soha többé ne kelljen aggódnia a rezsiköltségek, a közműszámlák, a valódi vagy virtuális sárga csekkek miatt!

Mindezt ráadásul úgy tesszük, hogy a gyönyörű bolygónkat, a csodálatos természetünket, életünk forrását, a Földet sem károsítjuk, hanem csupán környezetbarát, biológiailag lebomló, természetes és egészséges anyagokat használunk.

Mindenképpen ajánljuk a biológiai szennyvíztisztító rendszer használatát, hiszen ezzel a rendszerrel több területen is lehetséges spórolni a szokásos havi kötelezően befizetendő költségeken.

A biológiai szennyvíztisztító rendszer mellett elfelejtheti a csatornázási költségeket, hiszen ez az a díj, ami szinte azonnal nullázódik akkor, hogyha a házi szennyvíztisztító berendezést választja.

A biológiai szennyvíztisztító rendszerrel ezen felül nagymértékben csökkenthető a vízszámla összege is. Átlagosan elmondható, hogy körülbelül harminc-negyven százalékos csökkenés érhető el. De további tisztító rendszer beszerelésével ez a csökkenés tovább növekedhet, azaz ön még többet spórolhat a vízszámláján!

Azt se felejtsük el, hogyha a biológiai szennyvíztisztító rendszert használjuk, akkor nincsen szükség szippantásra sem!

Nyilvánvalóan senki sem szereti a szippantó autó megjelenését, az ezzel kapcsolatos kellemetlen szagokat és hangokat, azt, hogy nehézkes biztosítani az útját, illetve senki sem szeretne egy szabadnapot emiatt kivenni vagy pedig a családját-dolgozóit feltartani.

Jó hír, hogy a biológiai szennyvíztisztító beszerelésével a szippantásról is teljesen el lehet feledkezni. Tovább spórolunk tehát azzal az idővel és energiával is, amit a szippantás megszervezésére szántunk volna.

A biológiai szennyvíztisztító berendezésre akkor is érdemes gondolni, amikor építkezést tervezünk és kiválasztottuk álmaink telkét. Ezeken a telkeken azonban nem feltétlenül megoldotta csatornázás lehetősége. Ideális esetben a biológiai szennyvíztisztító beszerelésével kiküszöbölhető ez a probléma és gyakorlatilag megoldhatóvá válik az, hogy építkezzünk azon a telken, amelyre egyébként nem kaptunk volna építési engedélyt vagy később lakhatási engedélyt.

Nem is beszélve arról, hogy még be sem költöztünk álmaink házába, máris számos szinten megoldottuk a spórolást és emellett pedig akarva- akaratlanul is sokat tettünk a Földünkért, a természetért, és esélyt adtunk a bennünket támogató egészséges baktériumok és mikroorganizmusoknak az élethez.

Mi a VH-L típusú kis házi szennyvíztisztító berendezés?

A VH-L típusú kis biológiai szennyvíztisztító egy legfeljebb 50 ekvivalens lakos számára tervezett biológiai tisztító berendezés. A házi szennyvíztisztító berendezésből kifolyó víz minősége megfelel a higiéniai és vízgazdálkodási követelményeknek.

A VH-L biológiai szennyvíztisztító berendezés egyenértékű és olcsóbb helyettesítője a VH tisztító berendezéseknek. Kisebb épületek szennyvizeinek tisztítására szolgál, mint pl. családi házak, lakóházak, éttermek, szállodák, iskolák, üzemek, irodai és gyártó helyiségek.

Kompakt megoldás

A tisztító berendezés szerkezete gyors és egyszerű telepítést tesz lehetővé. A legkisebb lakóépületek esetében telepíthetők ilyen típusú bio szennyvíztisztítók akár a legkisebb helységekbe és területekre.        

A kompakt megoldás a tisztító telep felállítását és üzemeltetését a lehető legkönnyebbé teszi. A berendezés hatékonysága eléri a 92–98% -ot.

bio-szennyviztisztito-hazi-szennyviztisztito-vhl-1

Hogyan működik a tisztító berendezés?

A tisztító berendezést primer, oxikus, és elválasztó tér képezi. Az primer térben a mechanikus szennyeződéseket és részben a nitrogén-szennyeződéseket távolítják el. Ebben a térben van egy levegőztető rendszer, amelynek segítségével a levegő a tisztítóberendezésbe jut. A szerves szennyezést az oxikus térben távolítják el. A tisztított vizet az iszaptól az elválasztó térben választják el. A tisztított víz vízfolyásba vagy szivárgóba folyik. Az iszapot visszavezetik a folyamatba. A biológiai szennyvíztisztító berendezés összes rendszerét az elosztó szelepei vezérlik. A levegő forrása egy minimális energiafogyasztású légfúvó. A légfúvó időciklusonként működik, és általában a szennyvíztisztító telepén kívül található.

Műszaki paraméterek

A házi szennyvíztisztító telepek mechanikai-biológiai alapon működnek, és minden szerves szennyező forrásból származó szennyvíz (konyha, fürdőszoba, WC, stb.) tisztítására szolgálnak.
Az európai szabványoknak (EN 12566-3) megfelelően tervezték őket. Tartósság és hosszú élettartam jellemzi őket. A házi szennyvíztisztító berendezések működése egyszerű és megbízható. A biológiai szennyvíztisztítók a szennyvíz enyhén szakaszos beáramlásakor és télen is dolgoznak.
A tisztított víz színvonalas minősége megfelel a higiéniai és vízgazdálkodási követelményeknek. A tisztított vizet vízfolyásba vagy csatornába lehet kiengedni.

∗ A SzTT belső mérete VH 4 L: 0,96 [m], VH 6, 8 L: 1,27 [m].
∗∗ A szennyvíztisztító telep magassága az ügyfél igényei szerint állítható.

A szennyvíztisztító telepítése

A készüléket lehetőleg a szabadban kell elhelyezni, és a talajszint alatti betonlapra kell felszerelni. Vízszintes csatornához van csatlakoztatva, miközben a készülék be- és kimeneti csövének átmérője a gyártás során beállítható. A hosszabbítás magasságát a csatorna mélységének megfelelően választják meg. Egy adott berendezés telepítésével kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!

Technológiai paraméterek

A VH-L típusú tisztító magas tisztítási hatékonyságot (akár 98% -ot) ér el, alacsony áramfogyasztás mellett. A termékeket több akkreditált európai laboratórium tesztelte, a modern és gazdaságos tisztítást több tanúsítvány is megerősítette.

Felejtse el a hó végi aggódást, felejtse el azt az érzést és azt a gondolatot, hogy ebben a hónapban vajon melyik számlát kell tologatni ahhoz, hogy a családnak telhessen ennivalóra is, melyik rezsiszámlát, melyik közműszámlát lehet később befizetni ahhoz, hogy felszólítást se kapjanak, ne kapcsoljanak ki semmilyen közmű-szolgáltatást! Ne kelljen rettegni többé a leolvasó megjelenésétől és ne kelljen többé a színlelnie, hogy nincsen otthon, amikor a vízórát szeretnék leolvasni!

Kollégáink azon fáradoznak, hogy önnek soha többé ne okozzon gondot a rezsiszámlákon, közműszámlákon történő idegeskedés, soha többé ne kelljen rettegni akkor, hogyha megérkeznek azok a bizonyos valódi vagy virtuális sárga csekkek!

Válassza a biológiai szennyvíztisztítót, a napelemet vagy pedig szolgáltatásaink bármelyikét, amelyet kollégáink önnek személyre szabottan ajánlanak és többé nem kell szomorkodnia a számlák miatt!

Ölelje meg bátran a családját, férjét, feleségét és gyermekeit és önnek már semmi másra nem kell gondolnia, csak arra, hogy mibe fektetik be a megspórolt pénzt!

Keresse bátran kollégáinkat és kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot, hiszen nagy tapasztalatukkal és szakértelmükkel, hivatástudatukkal, elhivatottságukkal, elszántságukkal, lelkesedésükkel azon vannak, hogy önnek soha többé ne kelljen keseregnie a családja létfenntartásán, az egzisztenciális kérdésein!

A termékeket több akkreditált európai laboratórium tesztelte. A modern és gazdaságos tisztítást több tanúsítvány is megerősítette.

Ajánlatkérés